Што се уплаќа денес? (28.04.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал уплатата вчера не ни беше точен показател, но затоа денес сме тука да ја поправиме грешката. За денес имаме натпревар со интересен распоред на уплатата и солидна квота.

Замалек – Ел Масри – 1 @ 1.58

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 48.556 евра. За победа на Замалек уплатени се 34.112 евра, за реми 4.459 евра, додека останатите 9.985 евра се уплатени за победа на Ел Масри.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*