Што се уплаќа денес? (25.04.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Очекуваме уплатата и денес да ни биде точен показател. Безброј пати благодарение на тие информации сме наплатиле одлични квоти, па веруваме дека и сега ќе биде така.

Бреша – СПАЛ – 1 @ 1.60

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 33.405 евра. За победа на Бреша уплатени се 27.774 евра, за реми 3.334 евра, додека останатите 2.297 евра се уплатени за победа на СПАЛ.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*