Што се уплаќа денес? (23.04.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Безброј пати сме биле сведоци на фактот дека уплатата знае често да биде показател за наплата на одлична квота, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Брентфорд – Тотенхем – 2 @ 1.95

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 155.667 евра. За победа на Брентфорд уплатени се 32.339 евра, за реми 11.485 евра, додека останатите 111.843 евра се уплатени за победа на Тотенхем.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*