Што се уплаќа денес? (20.04.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Овој пат во категоријата со уплатата имаме натпревар со одлична квота, висока уплата и интересен распоред на истата.

Ленс – Монпеље – 1 @ 1.73

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 50.746 евра. За победа на Ленс уплатени се 46.714 евра, за реми 1.732 евра, додека останатите 2.301 евра се уплатени за победа на Монпеље.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*