Што се уплаќа денес? (19.04.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата вчера не ни беше точен показател, но затоа денес сме тука да ја поправиме грешката. За денес ви спремивме натпревар со одлична квота и интересен распоред на уплатата.

Стјарнан – Акранес – 1 @ 1.65

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 88.445 евра. За победа на Стјарнан уплатени се 65.556 евра, за реми 9.956 евра, додека останатите 12.933 евра се уплатени за победа на Акранес.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*