Што се уплаќа денес? (17.04.2022)

што се уплаќа денес

Досега сме биле сведоци на фактот дека уплатата безброј пати ни била добар показател, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Ница – Лориен – 1 @ 1.70

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 144.494 евра. За победа на Ница се уплатени 95.445 евра, за реми 32.023 евра, додека останатите 17.026 евра се уплатени за победа на Лориен.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*