Што се уплаќа денес? (16.04.2022)

што се уплаќа денес

Очекуваме уплатата како што безброј пати досега ни била точен показател, така и денес да ни биде.

Валенсија – Осасуна – 1 @ 2.10

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 95.404 евра. За победа на Валенсија уплатени се 70.199 евра, за реми 6.596 евра, додека останатите 18.609 евра се уплатени за победа на Осасуна.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*