Што се уплаќа денес? (13.04.2022)

што се уплаќа денес

И покрај високата уплата вчера за жал не бевме добитни, но се надеваме дека денес ќе ја поправиме таа грешка.

Либек – Вердер Бремен II – 1 @ 1.85

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 66.793 евра. За победа на Либек уплатени се 44.209 евра, за реми 7.445 евра, додека останатите 15.139 евра се уплатени за победа на Вердер Бремен II.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*