Што се уплаќа денес? (12.04.2022)

што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата вчера многу лесно наплативме одлична квота, па веруваме дека победничката серија ќе ја продолжиме и денес.

Кетеринг – Гузли – 1 @ 1.62

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 95.442 евра. За победа на Кетеринг уплатени се 77.405 евра, за реми 3.302 евра, додека останатите 14.735 евра се уплатени за победа на Гузли.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*