Што се уплаќа денес? (11.04.2022)

што се уплаќа денес

Веруваме дека денес уплатата ќе ни биде точен показател и ќе ја поправиме грешката од вчера.

Анталијаспор – Хатјаспор – 1 @ 2.16

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 14.024 евра. За победа на Анталијаспор уплатени се 11.540 евра, за реми 2.249 евра, додека останатите 235 евра се уплатени за победа на Хатјаспор.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*