Натпревар со драстичен пад на коефициентот (11.04.2022)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од ерменскaта прва лига кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Арарат – Пјуник – 2 @ 1.78 во Bet365

Почетната вредност за победа на Пјуник беше 2.36, а во моментов бележи пад од скоро 25% и се плаќа со квота 1.78 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*