Малери и махери на колото

малери и махери

И денес издвоивме простор за да ви ги претставиме малерите и махерите на колото. Ова се најинтересните тикети од изминатото коло.

Малер 1

Вистинска штета што овој тикет не е добитен. Играчот типувал 1-2 голови во прво полувреме и исто толку во второ. Но за жал на дуелот Комо – Цитадела се постигнаа три гола во првата половина од натпреваро.

Малер 2

Овој играч од можни седум погоди само шест натпревари и за уплата од 100 денари беше во можност да добие неверојатни 117.000 денари. За жал ќе се задоволи само се неколкукратенп повраток на средствата.

Махер 1

Можеби погодената квота не е кој знае колку махерска, но сепак бројот на натпревари е солиден. Овој играч внимателно избрал дуели и ги уплатил за 350 денари, па си доби скоро 28.000 денари. За убаво да се трошат!

Махер 2

Вечерен махер. Овој играч ја напраел вистинска вечерна комбинација и за уплата од 80 денари си доби скоро 300 евра. Браво!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*