Што се уплаќа денес? (10.04.2022)

што се уплаќа денес

Очекуваме уплатата да ни биде точен показател за конечниот исход и благодарение на тоа да наплатиме добра квота.

Анжер – Лил – 2 @ 2.30

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 133.455 евра. За победа на Анжер уплатени се 34.444 евра, за реми 17.875 евра, додека останатите 81.136 евра се уплатени за победа на Лил.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*