Што се уплаќа денес? (26.03.2022)

што се уплаќа денес

Веруваме дека уплатата и денес може да ни донесе добивка, како што тоа било случај многу пати досега.

Форфар – Коуденбит – 1 @ 1.61

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 88.506 евра. За победа на Форфар уплатени се 62.203 евра, за реми 11.867 евра, додека останатите 70.436 евра се уплатени за победа на Коуденбит.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*