Натпревар со драстичен пад на коефициентот (18.03.2022)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од австриската втора лига кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Амштетен – Инсбрук – 2 @ 2.57 во Bet365

Почетната вредност за победа на Инсбрук беше 3.22, а во моментов бележи пад од скоро 20% и се плаќа со квота 2.57 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*