Што се уплаќа денес? (11.03.2022)

што се уплаќа денес

Вчера за жал не бевме добитни во категоријата со уплатата, но затоа се надеваме дека ќе ја поправиме грешката и ќе ви претставиме добитен натпревар.

Лил – Ст. Етиен – 1 @ 1.76

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 11.348 евра. За победа на Лил уплатени се 7.765 евра, за реми 2.182 евра, додека останатите 1.401 евра се уплатени за победа на Ст. Етиен.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*