Натпревар со драстичен пад на коефициентот (11.03.2022)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од австриската втора лига кој бележи пад на коефициентот за победа на домаќините.

Ст. Полтен – Флоридсдорфер – 1 @ 2.18 во Bet365

Почетната вредност за победа на Ст. Полтен беше 2.63, а во моментов бележи пад од скоро 17% и се плаќа со квота 2.18 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*