Што се уплаќа денес? (07.03.2022)

што се уплаќа денес

Веруваме дека уплатата денес ќе ни биде повторно одличен показател за наплата на супер квота.

Ботафого – Волта Редонда – 1 @ 1.65

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 38.384 евра. За победа на Ботафого уплатени се 27.774 евра, за реми 4.558 евра, додека останатите 6.052 евра се уплатени за победа на Волта Редонда.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*