Што се уплаќа денес? (06.03.2022)

што се уплаќа денес

И самите сте сведоци на фактот колку пати досега уплатата ни била точен показател, па веруваме дека и денешниот ден ќе ни биде добитен.

Мајнц – Дортмунд – 2 @ 1.75

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 104.443 евра. За победа на Мајнц уплатени се 7.789 евра, за реми 8.495 евра, додека останатите 88.159 евра се уплатени за победа на Дортмунд.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*