Натпревар со драстичен пад на коефициентот (02.03.2022)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од словенската прва лига кој бележи пад на коефициентот за победа на домаќините.

Радомље – Табор Сезана – 1 @ 2.18 во Bet365

Почетната вредност за победа на Радомље беше 2.55, а во моментов бележи пад од скоро 15% и се плаќа со квота 2.18 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*