Што се уплаааќа денес? (01.03.2022)

што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата досега сме биле сведоци на многу добитни денови, па се надеваме дека и денешниот е биде таков.

Шефилд – Бартон – 1 @ 1.65

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 25.347 евра. За победа на Шефилд уплатени се 20.973 евра, за реми 1.892 евра, додека останатите 2.482 евра се уплатени за победа на Бартон.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*