Што се уплаќа денес? (26.02.2022)

што се уплаќа денес

Очекуваме уплатата и денес да ни биде одличен показател како што тоа беше случај многу пати претходно.

Емполи – Јувентус – 2 @ 1.62

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 133.442 евра. За победа на Емполи уплатени се 12.303 евра, за реми 3.569 евра, додека останатите 117.570 евра се уплатени за победа на Јувентус.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*