Натпревар со драстичен пад на коефициентот (18.02.2022)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од кипарската Прва лига кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Докса – Пафос – 2 @ 1.99 во Bet365

Почетната вредност за победа на Пафос беше 2.45, а во моментов бележи пад од скоро 19% и се плаќа со квота 1.99 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*