Традицијата „вели“ најмалку по еден гол на двете страни!

Денес од 20:00 во рамките на унгарската Меркантил Банк лига се сретнуваат екипите на Кецскемети и ДВТК.

Кецскемети е на 3-то место со вкупно 44 бода и учинок од 13 победи, 5 реми и 4 порази.

ДВТК е на второто место со вкупно 46 бода кои ги имаат освоено преку 13 победи, 7 реми и 2 порази.

Овие две екипи во последните седум меѓусебни натпревари успеваат да постигнат најмалку по еден гол, па ако и денес биде така ќе наплатиме одлична квота.

Наш предлог:

ГГ @ 1.72 во William Hill

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*