Што се уплаќа денес? (01.02.2022)

што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не ни беше точен показател, но се надеваме дека денес ќе ја поправиме таа грешка и ќе наплатиме одлична квота.

Харогејт – Мансфилд – 2 @ 2.75

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 39.635 евра. За победа на Харогејт уплатени се 1.572 евра, за реми 2.211 евра, додека останатите 35.852 евра се уплатени за победа на Мансфилд.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*