Натпревар со драстичен пад на коефициентот (28.01.2022)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од Ботола 2 лигата од Мароко кој бележи пад на коефициентот за победа на домаќините.

Шабаб Бенгуерир – Туарга – 1 @ 2.05 во Bet365

Почетната вредност за победа на Шабаб Бенуерир беше 4.61, а во моментов бележи пад од скоро 56% и се плаќа со квота 2.05 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*