22Bet промоција: Промаши и добиј!

22Bet важи за една од најбрзорастечките обложувалници кои се наоѓаат на интернет просторот.

Тие секојдневно нудат различни бонуси и промоции за своите нови и постоечки корисници, а во моментов имаат супер понуда.

За да учествувате во оваа промоција треба да сте регистрирани на 22Bet, а доколку немате сметка се уште, тоа може да го направите ТУКА.

Станува збор за тикет со повеќе од 7 натпревари и доколку промашите еден настан вас ви следува бонус од 22Bet. Исто така бонусот е во зависност од вашата уплата и се врши по следниот редослед:

  • 20+ евра – 1000 поени
  • 50+ евра – 2000 поени
  • 100+ евра – 5000 поени

Услови и правила за користење

  • Минималниот број на парови на тикетот треба да биде седум
  • Минималниот влог е 20 евра
  • Промоцијата не важи доколку имате одложен или поништен натпревар
  • Бонус сметката не може да се користи за оваа промоција
  • 22Bet може да изврши измена на условите на понудата

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*