Што се уплаќа денес? (24.01.2022)

што се уплаќа денес

И вчера запишавме добивка во оваа категорија, па се надеваме дека и денес ќе ја продолжиме добитната серија.

Астерас – Смирнис – 1 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 36.405 евра. За победа на Астерас уплатени се 22.095 евра, за реми 3.482 евра, додека останатите 10.828 евра се уплатени за победа на Смирнис.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*