Што се уплаќа денес? (14.01.2022)

што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата ние вчера наплативме одлична квота, па се надеваме дека со исто победничко темпо ќе продолжиме и денес.

Ница – Нант – 1 @ 1.75

Вкупната уплата за овој натпревар изнесува 21.408 евра. За победа на Ница уплатени се 19.553 евра, за реми 967 евра, додека останатите 888 евра се уплатени за победа на Нант.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*