Што се уплаќа денес? (12.01.2022)

што се уплаќа денес

Очекуваме уплатата денес да ни биде точен показател. Ви спремивме натпревар со висока квота и интересен распоред на уплатата.

Кру – Чарлтон – 2 @ 1.90

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 88.405 евра. За победа на Кру уплатени се 11.328 евра, за реми 7.775 евра, додека остнаатите 69.302 евра се уплатени за победа на Чарлтон.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*