Што се уплаќа денес? (08.01.2022)

што се уплаќа денес

Се надеваме дека денес уплатата ќе ни биде точен показател и благодарение на тоа ќе наплатиме супер квота.

Бреда – Ајндховен – 1 @ 1.66

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 77.405 евра. За победа на Бреда уплатени се 62.203 евра, за реми 3.334 евра, додека останатите 11.868 евра се уплатени за победа на Ајндховен.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*