Што се уплаќа денес? (07.01.2022)

што се уплаќа денес

Безброј пати уплатата ни била точен показател досега, па воопшто не се сомневаме дека и денес ќе биде така.

Аморебиета – Тенерифе – 2 @ 2.10

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 36.677 евра. За победа на Аморебиета уплатени се 4.440 евра, за реми 3.609 евра, додека останатите 28.628 евра се уплатени за победа на Тенерифе.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*