Што се уплаќа денес? (02.01.2022)

што се уплаќа денес

Веруваме дeка уплатата денес ќе ни биде фантастичен показател и благодарение на тоа ќе наплатиме одлична квота.

Визела – Белененсес – 1 @ 2.25

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 33.450 евра. За победа на Визела уплатени се 24.495 евра, за реми 3.309 евра, додека останатите 5.646 евра се уплатени за победа на Белененсес.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*