Што се уплаќа денес? (31.12.2021)

што се уплаќа денес

Денес за последен пат во оваа година се надеваме дека уплатата ќе ни биде одличен показател и благодарение на тоа ќе наплатиме одлична квота.

Ал Вахда – Ал Џезеира – 1 @ 2.09

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 44.594 евра. За победа на Ал Вахда уплатени се 33.405 евра, за реми 3.378 евра, додека останатите 7.811 евра се уплатени за победа на Ал Џезеира.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*