Што се уплаќа денес? (30.12.2021)

што се уплаќа денес

Мора да признаеме дека сме во одлична серија кога станува збор за оваа категорија, па веруваме дека и денес ќе продолжиме со истото темпо.

Нотингем – Хадерсфилд – 1 @ 2.10

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 21.960 евра. За победа на Нотингем уплатени се 18.200 евра, за реми 2.094 евра, додека останатите 1.666 евра се уплатени за победа на Хадерсфилд.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*