Натпревар со драстичен пад на коефициентот (28.12.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од англиската Национал лига кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Даг&Ред – Алдершут – 2 @ 4.01 во Bet365

Почетната вредност за победа на Алдершут беше 5.80, а во моментов бележи пад од скоро 31% и се плаќа со квота 4.01 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*