Натпревар со драстичен пад на коефициентот (25.12.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар кој ни доаѓа од УАЕ лигата и бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Ајман – Ал Васл – 2 @ 2.10 во Bet365

Почетната вредност за победа на Ал Васл беше 2.55, а во моментов бележи пад од скоро 18% и се плаќа со квота 2.10 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*