Натпревар со драстичен пад на коефициентот (24.12.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од алжирската Лига 1 кој бележи пад на коефициентот за победа на домаќините.

УСМ Алжер – Оран – 1 @ 1.46 во Bet365

Почетната вредност за победа на УСМ Алжер беше 1.81, а во моментов бележи пад од скоро 19% и се плаќа со квота 1.46 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*