Што се уплаќа денес? (11.12.2021)

што се уплаќа денес

Уплатата очекуваме и овој пат да ни биде точен показател, како што тоа беше случај многу пати досега.

Волфсбург – Штутгарт – 1 @ 1.65

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 88.405 евра. За победа на Волфсбург уплатени се 55.506 евра, за реми 13.337 евра, додека останатите 19.562 евра се уплатени за победа на Штутгарт.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*