Натпревар со драстичен пад на коефициентот (10.12.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од алжирската младинска лига кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Медеа У21 – МС Алжер У21 – 2 @ 2.79 во Bet365

Почетната вредност за победа на гостите беше 3.34, а во моментов бележи пад од скоро 16% и се плаќа со квота 2.79 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*