Што се уплаќа денес? (09.12.2021)

што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не ни беше точен показател, но затоа денес сме тука да ја поправиме грешката.

Унион Берлин – Славија Прага – 1 @ 1.80

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 39.455 евра. За победа на Унион Берлин уплатени се 28.384 евра, за реми 3.875 евра, додека останатите 7.196 евра се уплатени за победа на Славија Прага.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*