Што се уплаќа денес? (04.12.2021)

што се уплаќа денес

Очекуваме уплатата и денес да ни биде одличен показател, како тоа што било случај многу пати досега.

Вест Хем – Челзи – 2 @ 1.88

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 144.506 евра. За победа на Вест Хем уплатени се 23.487 евра, за реми 13.584 евра, додека останатите 107.435 евра се уплатени за победа на Челзи.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*