Што се уплаќа денес? (29.11.2021)

што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера бевме добитни во оваа категорија, па се надеваме дека победничката серија ќе ја продолжиме и денес.

Тернана – Кротоне – 1 @ 1.85

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 77.723 евра. За победа на Тернана уплатени се 51.203 евра, за реми 10.386 евра, додека останатите 16.134 евра се уплатени за победа на Кротоне.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*