Што се уплаќа денес? (27.11.2021)

што се уплаќа денес

Веруваме уплатата дека како и многу пати досега, така и денес ќе ни биде супер показател.

Валенсија – Рајо Валекано – 1 @ 2.05

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 95.211 евра. За победа на Валенсија уплатени се 66.405 евра, за реми 10.008 евра, додека останатите 18.798 евра се уплатени за победа на Рајо Валекано.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*