Што се уплаќа денес? (25.11.2021)

што се уплаќа денес

Денес уплатата ни нуди натпревар со висок квота, па многу пати благодарение на тие информации сме биле добитни. Очекуваме сега пак да биде така.

Рапид Виена – Вест Хем – 2 @ 1.61

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 87.405 евра. За победа на Рапид Виена уплатени се 4.409 евра, за реми 11.234 евра, додека останатите 71.762 евра се уплатени за победа на Вест Хем.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*