Што се уплаќа денес? (24.11.2021)

што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера бевме добитни и наплативме одлична квота. Веруваме дека победничката серија ќе продолжи и денес.

Ливерпул – Порто – 1 @ 2.02

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 110.622 евра. За победа на Ливерпул уплатени се 89.263 евра, за реми 7.695 евра, додека останатите 13.665 евра се уплатени за победа на Порто.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*