Што се уплаќа денес? (22.11.2021)

што се уплаќа денес

Вчера за среќа уплатата ни беше одличен показател и веруваме дека и денес ќе продолжиме со исто темпо.

Верона – Емполи – 1 @ 1.76

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 21.911 евра. За победа на Верона уплатени се 16.039 евра, за реми 3.508 евра, додека останатите 2.364 евра се уплатени за победа на Емполи.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*