Натпревар со драстичен пад на коефициентот (08.11.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од естонската ЕСИИ лига кој бележи пад на коефициентот за победа на домаќините.

Паиде Линамесконд У21 – Марду – 1 @ 3.08 во Bet365

Почетната вредност за победа на Паиде Линамесконд У21 беше 4.20, а во моментов бележи пад од скоро 27% и се плаќа со квота 3.08 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*