Што се уплаќа денес? (05.11.2021)

што се уплаќа денес

Уплатата вчера за жал не ни беше точен показател, но затоа денес ќе се обидеме да ја поправиме таа грешка и да ви претставиме добитен натпревар.

Емполи – Џенова – 1 @ 2.12

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 22.062 евра. За победа на Емполи уплатени се 20.442 евра, за реми 1.353 евра, додека останатите 267 евра се уплатени за победа на Џенова.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*