Најдобриот бонус за онлајн кладење: Добијте 25 евра без никакви услови!

Онлајн обложувалницата на Bet365 важи за најдобра кладилница на интернет просторот, а тоа го докажуваат уште еднаш со својата фантастична понуда.

Оваа обложувалница за сите нови корисници нудат 25 евра бесплатни средства за обложување кои не подлежат на никакви услови за повлекување, поточно не е потребно да се прави обрт и слично.

Се што треба да направите е:

  1. Регистрирајте се ТУКА
  2. Направете депозит од најмалку 5 евра
  3. Добијте 100% бонус до 25 евра

Како функционира бонусот?

Бонусот функционира така што откако ќе се регистрирате и ќе направите депозит, потребно е депозитот да го изиграте. После тоа, откако вашиот облог ќе биде потврден без разлика дали е добитен или губитен, вас на вашата сметка ви се активира бонусот во вредност од 100% на вашиот депозит до најмногу 25 евра.

Бонусот може да го изиграте без ограничување и доколку сте добитни, цифрата од бонусот ви се минусира, а чистата добивка може слободно да си ја подигнете.

Услови и правила за користење

  • Бонусот е наменет за нови корисници или корисници кои ќе направат депозит за прв пат
  • Вредноста на бонусот е 100% до најмногу 25 евра
  • Бонусот треба да се активира во временски период од 30 дена
  • Квалификуван облог за добивање на бонусот е облог со коефициент поголем од 1.20

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*